Προσωπικά δεδομένα – Γενικός κανονισμός για την προστασία δεδομένων – πολιτική απορρήτου

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.louloudia-prosfores.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.louloudia-prosfores.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.louloudia-prosfores.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.louloudia-prosfores.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.louloudia-prosfores.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.louloudia-prosfores.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας, ένα όνομα χρήστη και ένα password) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

To ανθοπωλείο www.louloudia-prosfores.gr κατανοεί ότι η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι πολύ σημαντική για εσάς και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να την σεβαστούμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο από το www.louloudia-prosfores.gr: δεν μεταβιβάζονται ποτέ, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς, εκτός εάν αυτό είναι απαραίτητο για την παράδοση των προϊόντων ή υπηρεσιών μας.

Ταυτόχρονα το www.louloudia-prosfores.gr δεσμεύεται να σας ενημερώνει πάντα για ειδικές προσφορές και προωθήσεις που είναι πιθανό να σας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε εμπορικά μηνύματα από εμάς, μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αλληλογραφίας μας χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που παρέχονται στα ίδια τα μηνύματα.

Οι παρακάτω ενότητες περιγράφουν λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο η www.louloudia-prosfores.gr διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας και όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.louloudia-prosfores.gr

Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να σας ζητηθούν ορισμένα προσωπικά δεδομένα, όπως στοιχεία της εταιρείας, το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο αριθμός τηλεφώνου ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Μπορούμε επίσης να ζητήσουμε άλλα στοιχεία που απαιτούνται για την παράδοση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν μέσω διαφόρων καναλιών. Μπορούμε να συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, τοποθετείτε μια παραγγελία, καλείτε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας σε ηλεκτρονικές φόρμες στους ισοτόπους ή τις πύλες μας, εγγράφεστε σε ένα ενημερωτικό δελτίο ή μας ζητάτε πληροφορίες. Τα δεδομένα λογαριασμού και πληρωμής αποθηκεύονται επίσης. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών και των ισότοπων μας, προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Τα δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για την παράδοση των προϊόντων και υπηρεσιών, για σκοπούς χρέωσης, για τη διαχείριση πελατών, τη διαχείριση διαφορών, την καταπολέμηση της απάτης και των παραβάσεων που διαπράττονται κατά της www.louloudia-prosfores.gr και των υπαλλήλων της, για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών ,τους σκοπούς εσωτερικής πληροφόρησης και για το σχεδιασμό και τη μεταφορά των λουλουδιών και των φυτών.

Τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται κατά τη διάρκεια της παράδοσης της υπηρεσίας μας και μπορούν να αποθηκευτούν έως την παράδοση των λουλουδιών της www.louloudia-prosfores.gr εκτός αν ζητήσετε από τη www.louloudia-prosfores.gr να διαγράψει τα προσωπικά σας δεδομένα όποτε το ζητήσετε

Η www.louloudia-prosfores.gr θα διαγράψει όλα τα πιθανά προσωπικά δεδομένα αλλά έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την αίτηση διαγραφής όλων των προσωπικών δεδομένων, στο βαθμό που η www.louloudia-prosfores.gr έχει νομική υποχρέωση να αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχουμε λάβει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των βάσεων δεδομένων στα οποία διατηρούνται τα δεδομένα σας έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, κλοπής ή απώλειας. Τα μέτρα ασφαλείας μας αξιολογούνται και προσαρμόζονται τακτικά, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλό επίπεδο προστασίας.

Αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων σε τρίτους

Δεν παρέχουμε τα δεδομένα που συλλέγονται σε τρίτους, εκτός εάν αυτό απαιτείται σε σχέση με την παράδοση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η www.louloudia-prosfores.gr έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αυτό απαιτείται από το νόμο ή κατόπιν αιτήματος οποιασδήποτε αρμόδιας νομικής αρχής.

Ειδικές πληροφορίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής για τους επαγγελματίες πελάτες και τους υπαλλήλους τους

Οι υπάλληλοι επαγγελματιών πελατών έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στον ηλεκτρονικό τους λογαριασμό και το δικαίωμα να διορθώνουν και να διαγράφουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε προσωπικά δεδομένα. Η πρόσβαση σε ορισμένα μέρη ή λειτουργίες της ιστοσελίδας μας μπορεί να περιορίζεται στους επισκέπτες χωρίς λογαριασμό. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στην ιστοσελίδα ή την πύλη, μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Δεδομένα σύνδεσης

Καταχωρούμε πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση που κάνετε στις ιστοσελίδες μας και το λογισμικό και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε για την επίτευξη αυτού του στόχου. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, την ώρα της επίσκεψής σας στον ισότοπο, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και τον τύπο και το εμπορικό σήμα της συσκευής που χρησιμοποιείτε και τις σελίδες που επισκέπτεστε. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων και για τη βελτίωση της ποιότητας της ιστοσελίδας και της υπηρεσίας μας μέσω αναλύσεων της συμπεριφοράς σας στον ισότοπό μας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την προσαρμογή της προσφοράς μας στον ισότοπο στις πιθανές ανάγκες σας.

Παρακολούθηση εμπορικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από την www.louloudia-prosfores.gr

Η www.louloudia-prosfores.gr μπορεί να σας στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώνει για τα υπάρχοντα και νέα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σας, εκτός αν έχετε ασκήσει το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε. Η www.louloudia-prosfores.gr χρησιμοποιεί εργαλεία για τη μέτρηση και παρακολούθηση των επιπτώσεων αυτών των ηλεκτρονικών μηνυμάτων: είτε το e-mail ανοίχθηκε είτε όχι, είτε ο σύνδεσμος είχε ενεργοποιηθεί είτε όχι, κλπ. Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για την αύξηση της αποδοτικότητας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για την καλύτερη προσαρμογή των προσφορών της www.louloudia-prosfores.gr στις προσωπικές σας ανάγκες.

Ανάλυση της χρήσης των ισότοπων www.louloudia-prosfores.gr

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες τρίτων στον ιστότοπό μας για να παρακολουθήσουμε, να αναλύσουμε και να αναφέρουμε τον τρόπο χρήσης των επισκεπτών από τον ιστότοπό μας. Για το σκοπό αυτό, τρίτα μέρη που παρέχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες στην www.louloudia-prosfores.gr ενδέχεται να συλλέγουν ανώνυμα δεδομένα σχετικά με τη χρήση των ιστότοπων μας, συμπεριλαμβανομένης της συμπεριφοράς σας στους ιστότοπούς μας ή μέσω της τοποθέτησης των cookie. Αυτά τα δεδομένα μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε τυχόν σφάλματα στους ιστότοπούς μας και να καθορίσουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών σας στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου:

Η πολιτική μας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής μπορεί να επεκταθεί ή να προσαρμοστεί στο μέλλον (για παράδειγμα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν νέες εξελίξεις). Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τακτικά αυτήν την πολιτική απορρήτου.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να δείτε ποια προσωπικά δεδομένα έχει αποθηκεύσει για εσάς η εταιρία www.louloudia-prosfores.gr και να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν έχετε ερωτήσεις ή αιτήματα σχετικά με την πολιτική απορρήτου της www.louloudia-prosfores.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε με την www.louloudia-prosfores.gr μέσω της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας info@louloudia-prosfores.gr