ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

Παρά την κοινή πεποίθηση ότι οι γυναίκες είναι πολύ περίπλοκα πλάσματα, είναι οι μικρές πράξεις αγάπης και ενδιαφέροντος – όπως και η προσφορά μιας ανθοδέσμης – που μπορούν να κάνουν ακόμη και την πιο περίπλοκη γυναίκα να λειώσει από χαρά. Το να «κακομάθετε» την αγάπη της ζωής σας με ένα μπουκέτο ολόφρεσκα λουλούδια είναι κάτι που πρέπει να κάνετε χωρίς να χρειάζεται περιμένετε μια ιδιαίτερη περίσταση.

Πότε πρέπει να της αγοράσετε λουλούδια;

  1. Τυχαίες περιπτώσεις «μόνο και μόνο επειδή»

Δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη περίσταση για να στείλετε λουλούδια. Από ένα απλό κόκκινο τριαντάφυλλο έως και την πιο εξωτική ανθοδέσμη αποτελεί το τέλειο δώρο για εκείνη, καθώς αυτή η πράξη θα σας κάνει να φανείτε ρομαντικά απρόβλεπτο, κάτι που κάθε γυναίκα το βρίσκει ελκυστικό σε έναν άντρα. Η αποστολή λουλουδιών στο σπίτι της ή ακόμα και στη δουλειά της είναι μια ιδαίτερη πράξη καθώς δείχνει ότι την σκέφτεστε.

Το louloudiaprosfores.gr σας προτείνει να επιλέξετε λουλούδια με χρώμα και άρωμα, όπως νάρκισσους, τριαντάφυλλα, ορχιδέες ή/και τουλίπες.

  1. «Συγνώμη»

Έχετε κάνει λάθος; Παραδεχτείτε το! Η προσφορά λουλουδιών σε τέτοιες περιπτώσεις θα κάνουν οποιαδήποτε γυναίκα να νιώσει ότι την φροντίζετε πραγματικά, παρά τις λανθασμένες ενέργειές σας.

Μη ξεχάσετε να γράψετε μια κάρτα με τα λουλούδια που θα στείλετε στην αγαπημένη σας, γράφοντας μέσα τα αληθινά σας συναισθήματα που θα της χαρίσουν ένα υπέροχο χαμόγελο.

  1. Ειδικές περιστάσεις

Σε ειδικές περιστάσεις όπως τα γενέθλια, η επέτειος, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα Χριστούγεννα ή και σε άλλες σημαντικές στιγμές της ζωής σας, το καλύτερο δώρο για μια γυναίκα είναι τα λουλούδια. Για κάθε περίσταση, είναι καλό να συμβουλευτείτε τον ανθοπώλη σας, διότι το κάθε λουλούδι έχει μια συγκεκριμένη έννοια, όπως επίσης υπάρχουν και ειδικά λουλούδια που θα σηματοδοτήσουν την αγάπη σας. Είτε πρόκειται για την ρομαντική σας σύντροφο, τη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά, τη θεία, τη ξαδέλφη, την ανιψιά ή τη φίλη σας, το online ανθοπωλείο μας έχει τη λύση που ψάχνετε.

Για μια γυναίκα, η λήψη λουλουδιών από την οικογένειά της ή το αγαπημένο της πρόσωπο θα την κάνει να να εκτιμήσει τόσο εσάς αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.