ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ

Με το πρώτο καλοσώρισμα ενός μωρού, οποιοδήποτε ζευγάρι συνειδητοποιεί αμέσως ότι η ζωή τους έχει αλλάξει για πάντα. Η ευθύνη της φροντίδας αυτής της νέας ζωής που ήρθε στον κόσμο είναι συναρπαστική και εξουθενωτική ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μεταβατικού χρόνου, είναι σημαντικό να δείξετε την υποστήριξη και την αγάπη σας στους νέους γονείς!

Τα λουλούδια εξυπηρετούν ως ένα υπέροχο δώρο ενθάρρυνσης, καθώς το αναζωογονητικό τους άρωμα και ομορφιά τους φέρνουν χαρά και ευτυχία! Είτε γιορτάζετε τη γέννηση ενός κοριτσιού ή ενός αγοριού, το louloudiaprosfores.gr σας παρέχει μια πληθώρα λουλουδιών και ανθοσυνθέσεων που ταιριάζουν με ό,τι γούστο και αν έχετε καθώς και με το «μπάτζετ» που διαθέτετε.

Το louloudiaprosfores.gr σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών και πολλά συνοδευτικά προϊόντα κατάλληλα για αυτή την μοναδική περίσταση. Επίσης σας προτείνουμε να επιλέξετε μια από τις χειροποίητες ανθοσυνθέσεις με λούτρινο ή ακόμα και ένα καλάθι με φρούτα ή εδέσματα.

ΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ;

Τα μωρά όπως και τα παιδιά είναι περίεργα από τη φύση τους. Υπάρχουν τόσα πολλά για να εξερευνήσουν και να μάθουν και γι’αυτό το λόγο θα πρέπει πάντα να είστε δίπλα τους να τα προσέχετε! Τη μια στιγμή μπορεί να κοιμούνται και την επόμενη να τριγυρίζουν και να περιεργάζονται ένα πολύχρωμο λουλούδι σαν να είναι μια νόστιμη καραμέλα.

Το louloudiaprosfores.gr καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει με την επιλογή σας. Ενώ μερικά λουλούδια, όπως οι τουλίπες, μπορεί απλά να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος στα νεογέννητα, άλλα, όπως το δελφίνιο, είναι δηλητηριώδη. Η παρακάτω λίστα απαρτίζει ορισμένα από τα λουλούδια που είναι απόλυτα ασφαλή να κρατήσετε γύρω από τα νεογγένητα:

Μαργαρίτα                           Ταγέτης

Εχινάκεια                            Φτέρη

Ηλίανθος                             Ψυχανθή