ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

Όταν πρόκειται να κάνει κανείς ένα δώρο σε μια γυναίκα υπάρχει μια πληθώρα επιλογών, ενώ όταν σκέφτεστε το τέλειο δώρο για έναν άνδρα ο κατάλογος μειώνεται δραματικά. Το online ανθοπωλείο μας louloudiaprosfores.gr σας παροτρύνει ξεφύγετε από τον κοινό τρόπο σκέψης και να διευρύνετε τη φαντασία σας, διαλέγοντας να εκφράσετε τολμηρά τα συναισθήματά σας με μια δυναμική ανθοσύνθεση! Είναι η σκέψη που κάνει τη διαφορά! Είτε είναι ο πατέρας σας, ο αδελφός σας, ο φίλος ή ο αγαπημένος σας, όταν ένας άνδρας λαμβάνει λουλούδια από ένα αγαπημένο του πρόσωπο, δεν μπορεί παρά να νιώσει ξεχωριστός. Και αν σε αυτό το σημείο σημείο σκεφτήκατε εάν είναι εντάξει να στείλετε λουλούδια στους άνδρες, τότε το louloudiaprosfores.gr σας απαντά ότι «Ναι, σίγουρα είναι!», καθώς αρκετοί άνδρες της εποχής μας ασχολούνται ενεργά με την κηπουρική  και με την καλλιέργια διαφόρων βοτάνων και φυτών.

Τι λουλούδια ταιριάζουν καλύτερα στους άνδρες;

Οι άνδρες, σε αντίθεση με τις γυναίκες, προτιμούν πιο σκούρες αποχρώσεις. Ως εκ τούτου, το louloudia-prosfores.gr σας προτείνει μια γλάστρα με μωβ ορχιδέες, ή μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τραντάφυλλα. Επιπλέον, τα «Παραδείσια Πουλιά» σε μια ανθοσύνθεση είναι μια καλή επιλογή για τους άνδρες καθώς έχουν ισχυρή εμφάνιση λόγω του ιδιαίτερου σχήματος και των χρώματων τους. Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα φυτά μπονζάι που είναι γνωστό ότι φέρνουν καλή τύχη και αποτελούν επίσης ένα πολύ ωραίο δώρο για τους άνδρες σε πληθώρα περιστάσεων.

Σε ποιές περιστάσεις μπορώ να στείλω λουλούδια σε άνδρα;

Τα λουλούδια είναι ένα πρωτότυπο δώρο έχουν τη δύναμη να αναδείξουν διαφορετικά την κάθε περίσταση! Πιο συγκεκριμένα, αν θέλετε να κάνετε μια έκπληξη στον αγαπημένο σας στον χώρο εργασίας του, το louloudia-prosfores.gr σας προτείνει να την αποστολή μιας πολύχρωμης ανθοσύνθεσης σε βάζο ή ένα καλάθι με λουλούδια συνοδευόμενο από μια γλυκιά σημείωση ώστε να τα τοποθετήσει πάνω στο γραφείο του.

Μια ανθοδέσμη ή μια γλάστα με το φυτό της αρεσκείας του, αποτελεί το πιο κατάλληλο δώρο για τον πατέρα σας στην ομώνυμη γιορτή «Ημέρα του Πατέρα» καθώς δείχνει ότι τον ευχαριστείτε για όσα έχει κάνει για εσάς και ότι τον αγάπατε. Η αποφοίτηση του γιού σας, η επιτυχία ενός φίλου στη δουλειά, τα γενέθλια καθώς και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελούν εξεραιτικά παραδείγματα περιστάσεων όπου μπορείτε να τους δώσετε μια από τις ξεχωριστές ανθοδέσμες που σας παρέχει το louloudia-prosfores.gr.